Het Pietenhuis midden in de stad

Jeroen Sinterklaas nieuws

Voordat Sinterklaas en de Pieten in Oosterhout aankomen op zondag 21 november, kunnen alle kinderen al terecht in het Pietenhuis. Er zijn namelijk enkele Pieten die niet langer konden wachten en al op woensdag 17 november naar Oosterhout komen.

Pietenhuis 2021

Dit jaar vind je het Pietenhuis in de Kerkstraat in het oude pand van kledingwinkel de Paskaemer. Naast de Pieten zullen er ook creatieve hulpjes aanwezig zijn om er een gezellige middag van te maken. Kom lekker bouwen, kleuren of luisteren naar Voorlees Piet! Het is niet nodig om je vantevoren in te schrijven om te laten weten dat je komt. 

Kinderen mogen gratis het Pietenhuis in onder begeleiding van een volwassene. Om toegang te krijgen tot het Pietenhuis zal een QR code gecontroleerd worden aan de deur.

Pieten in de stad

Omdat het Pietenhuis voor iedereen is vinden er dit jaar veel activiteiten in de buitenlucht plaats. 

Zo kan iedereen leuke spelletjes en activiteiten doen met de Pieten, ook als je om welke reden dan ook, géén QR code hebt.

Dikke kans dus dat jij Pieten tegenkomt in de stad! 

Misschien doe jij wel mee met een potje Twister, Memory of springtouwen? Laat jij je haar mooi doen door Vlechtpiet? Of rijd je een rondje mee op de Pietenfiets?!

Kijk voor deze dagelijks wisselende activiteiten op het programmabord dat voor het raam hangt bij het Pietenhuis. Of houd de socials Facebook en Instagram in de gaten!

Speurtocht Piet

Tenslotte is er dit jaar een heuse Speurtocht Piet bij het Pietenhuis. 

Loop door de Oosterhoutse binnenstad en kijk in alle etalages. Zie jij ergens reuze gekleurde pepernoten liggen? Help Speurtocht Piet de juiste kleuren te vinden!

De Gekleurde Pepernoten Speurtocht is verkrijgbaar bij het Pietenhuis, Intertoys en de Oosterhoutse Feestwinkel en je kunt ‘m inleveren tijdens openingstijden bij het Pietenhuis. 

Speurtocht Piet heeft daar voor ieder goed ingevulde speurtocht een kleine beloning.

Alle informatie vind je op: www.sinterklaasoosterhout.nl

Adres Pietenhuis 2021: 

Kerkstraat 19 te Oosterhout

Openingstijden:

Woe. 17 nov. 14:00-17:00 uur

Za. 20 nov. 12:00-17:00 uur

Woe. 24 nov. 14:00-17:00 uur

Za. 27 nov. 12:00-17:00 uur

Zo. 28 nov. 13:00-17:00 uur

Woe. 1 dec. 14:00-17:00 uur

Za. 4 dec. 12:00-17:00 uur